Welkom

LOGO-Lemke-300x300Lemke Consultants biedt integrale bedrijfskundige ondersteuning, aan een grote diversiteit van organisaties (zie ‘Opdrachtgevers’). Het gaat hierbij om een pragmatische aanpak van projecten op het gebied van management, mensen, middelen, systemen en processen (zie ‘Werkzaamheden’).

Speerpunten zijn strategisch management, kwaliteitszorg, personeelsmanagement en communicatie. Deze onderwerpen kunnen op maat worden uitgewerkt in advisering en interim management, of in de vorm van opleidingen, trainingen, workshops, coaching en intervisie.
We werken mensgericht, wat inhoud dat we (medewerkers van) de klanten laten excelleren in eigen talenten, door ze bewust te maken en aan te spreken op hun eigen mogelijkheden. Hiermee verankeren en borgen we gewenste veranderingen.

Wij werken tevens samen met andere bureaus/adviseurs (zie ‘links’).

 

Wat kunt u verwachten?

kompasroos mogelijkheden003 copyVanuit een technisch bedrijfskundige achtergrond, kan op diverse manieren invulling worden gegeven aan uw vraag. In de hoedanigheid van adviseur, projectleider, interim manager, bemiddelaar, onderzoeker, trainer en/of coach wordt u op maat geholpen.

Het doel is om, gebruik makend van uw mogelijkheden, een optimale oplossing voor uw vraag te creëren. Wij gaan tot het uiterste om de afspraken en verwachtingen waar te maken.

Mensgericht, innovatief, pragmatisch, enthousiasmerend, professioneel, resultaatgericht, vertrouwen en plezier in het werk zijn begrippen die Lemke Consultants kenmerken.

Mede door het creëren van een spiegelsituatie, ontstaan nieuwe inzichten en een lerende omgeving voor de klant. We gaan altijd uit van de mogelijkheden van een klant en geloven niet in iemand een trucje aanleren. Dit maakt dat iedere inspanning maatwerk is. De uniekheid van iedere klant maakt elk project weer tot een frisse uitdaging!

 

Wie is Jan Erik Lemke?

Door op onderstaand filmpje te klikken, krijgt u een indruk van de mens achter Lemke Consultants