‘Rollercoaster’ trainingen

Om mensen open te stellen voor verandering en daardoor verder te komen in hun persoonlijke ontwikkeling, verzorgen we trainingen waarbij fysieke en mentale belasting de deelnemers hun grenzen laat verkennen. De deelnemers worden uitgedaagd om het beste uit zichzelf én uit de groep te halen.

Deze trainingen zijn zeer specifiek met de opdrachtgever vormgegeven. Organisaties als NXP, LEGO en Valori hebben hiervan gebruik gemaakt voor een leiderschapstraining, toekomstbepaling, opbouw van een projectteam, internationale samenwerking ICT-team en de vormgeving van een 2-jarig ontwikkeltraject.
De trainingen zijn uitgevoerd in Hongarije, waar een schitterende ambiance van cultuur, outdoor en diepgang tot verrassende resultaten hebben geleid.

In deze trainingen voeren de deelnemers opdrachten uit, die een combinatie en/of afwisseling zijn van mentale en fysieke inspanning. De opbouw bestaat uit een persoonlijke focus, een groeps- of bedrijfsfocus en een resultaat. Deze trainingen zijn niet vrijblijvend voor de deelnemers en worden zorgvuldig voorbereid met de betreffende organisaties van de klant. De elementen die aan bod komen, vinden ook hun weerslag op de organisaties.

Deze trainingen zijn fantastisch om aan deel te nemen en brengen echte veranderingen teweeg. Hieronder staan enige sfeer impressies…

057 NXP day 1 178 NXP day 1 036 NXP day 1

cb001  536 NXP Day 2

330 NXP day 1  248 NXP day 1

Gids2  404 NXP day 1

044 NXP day 1  037 NXP day 1

 

726 NXP Day 2

503 NXP Day 2

812 NXP Day 2